Acompanyament

UNICUIDA ofereix serveis complementaris d’acompanyament de caire puntual per a les necessitats específiques de cada usuari, ja sigui companyia puntual al domicili, desplaçaments per a visites mediques, gestions, etc. Aquests serveis poden ser puntuals o esporàdics recurrents.

(Només disponible a Barcelona ciutat i la seva àrea metropolitana)

Com et podem ajudar?

  • Cuidador per a suport puntual del vostre familiar.
  • Cuidador per una substitució del treballador que ja tingueu.
  • Acompanyament a visites mediques.
  • Acompanyament per a realitzar qualsevol gestió administrativa.
  • Acompanyaments recurrents.

Porteu el vostre cuidador de confiança a Unicuida

Us visitem a casa, el nostre treballador social valorarà presencialment la vostra situació familiar i la del vostre cuidador, per poder oferir-vos el servei de gestió i contractació més adient a les vostres necessitats.

Com us podem ajudar

Si coneixeu o teniu un cuidador de confiança i necessiteu ajuda d’un expert per a regularitzar la seva situació contractual, des d’Unicuida ens encarregarem de tots els tràmits legals, administratius i contractuals.

Què us oferim?

UNICUIDA us assessorarà i us proporciona la tranquil·litat de saber que el vostre cuidador es trobarà degudament contractat dins de la normativa vigent:

  • Afiliació a la Seguretat Social.
  • Formalització del contracte laboral.
  • Gestió de les nòmines mensuals.
  • Substitució del cuidador en cas de baixa mèdica, vacances o absència.
  • Seguiment periòdic del servei i del cuidador.
  • Visites presencials per poder valorar possibles canvis de necessitats.

"EstimulARTE per a trobar-te bé"

Nou servei basat en l’estimulació cognitiva a través de les arts per a persones que pateixen pèrdues de memòria.

Per a UNICUIDA és molt important la salut i el benestar dels vostres familiars. Per això oferim aquest nou servei pensat per a millorar la qualitat de la seva vida i frenar en la mesura del possible el seu deteriorament cognitiu.

Cada llenguatge artístic a treballar el pensem perquè sigui del gust de cada usuari, per a poder potenciar les seves habilitats i capacitats en cada moment, així potenciem un espai socialitzador i artístic de lliure creació.

En què consisteix?

És un servei de Mediació Artística que consisteix en estimular la memòria, l’expressió de les emocions i els sentiments, mitjançant diferents arts com per exemple: la música, la dansa, les arts plàstiques, la fotografia, etc.

Com ho fem?

El nostre professional fa una primera valoració, mitjançant l’observació i l’escolta activa, amb la finalitat de detectar quines son les capacitats, interessos del vostre familiar i el moment en que es troba de la malaltia, per a poder dissenyar un projecte personalitzat.

Què aconseguim?

En aquest projecte el protagonista és l’usuari que, mitjançant el taller “EstimulARTE per a trobar-te”, contribueix positivament en el seu desenvolupament personal i cognitiu i permet lluitar contra el deteriorament que pugui patir per culpa de la malaltia que pateixi.

TOTS NECESSITEM SER FELIÇOS I EVITAR EL SOFRIMENT!

Serveis d'atenció domiciliària a tot Catalunya

Dubtes? Us truquem

    Busques feina?