Solucions adaptades a cada família

A Unicuida estem especialitzats en la cura de la gent gran amb l’únic objectiu de vetllar pel seu benestar.

Us oferim un servei personalitzat, de qualitat i humà. Pensat exclusivament en les necessitats de cada família, per a què les vostres necessitats reals d’atenció de la gent gran al domicili siguin cobertes satisfactòriament.

Els nostres serveis de cura de gent gran a domicili

Cuidador/a intern/a 24h

Tenim cura, fem companyia i convivim amb el vostre familiar en el seu entorn. La seva vida, les seves rutines i les seves aficions no es veuran alterades. Passem a formar part del seu dia a dia atenent-los amb estima.

Per a la vostra tranquil·litat, oferim servei intern 24h, de jornada completa o de jornada parcial i caps de setmana… Ens adaptem a les vostres necessitats tot oferint-vos la millor assistència.

I per a fer-ho, planifiquem una visita presencial per tal de conèixer-vos i entendre quines són les vostres necessitats, angoixes i preocupacions. Nosaltres, trobarem a la persona que més encaixi amb la vostra família i la que més tranquil·litat us ofereixi.

El benestar i la felicitat de les persones grans, és molt important per a Unicuida.

Cuidador/a per hores

Sempre es poden donar situacions especials, esporàdiques i puntuals en què necessiteu l’assistència d’un professional. A Unicuida atendrem les vostres peticions amb total flexibilitat.

A Unicuida, assistirem al vostre ésser estimat planificant un servei exclusiu pensat i estudiat únicament per a vosaltres.

Servei de cuidadora, jornada completa, parcial o per hores. Ja sigui un cap de setmana, un vespre, una nit, un dia sencer o una urgència hospitalària.

Ajuda a Domicili SAD

A Unicuida comptem amb una xarxa de professionals acreditats en diferents àmbits que realitzen serveis per hores donant cobertura a les ajudes de la Llei de Dependència.

La dependència és un estat que no heu d’afrontar sols. Un equip de tècnics titulats en l’àmbit sociosanitari us assessoraran i acompanyaran en tot el procés. Estem per vosaltres i amb vosaltres.

Forma part de la nostra tasca donar suport a les famílies que tenen a càrrec persones beneficiàries del Grau de Dependència. Som una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya per proveir-vos dels Serveis a la Dependència.

El nostre servei d’ajuda a domicili inclou suport integral i una prestació del servei assistencial altament personalitzat. Si encara no heu començat el procés de sol·licitud de la prestació, us assessorarem i ajudarem en tota la tramitació.

Explica’ns en què podem ajudar-te i trobarem la solució que millor s’adapta a tu.

Sabem que les gestions i les responsabilitats laborals i burocràtiques per part de la família a l’hora de contractar un treballador/a de la llar o un servei, sovint poden ser un mal de cap i una important inversió de temps.

Per això, a més a més de l’habitual servei de mediació, us oferim el model de contractació directa Unicuida, que és especialment útil per a les famílies que es vulguin desvincular de tot el procés legal de contractació del treballador/a.

Contractació directa Unicuida

La persona encarregada de realitzar el servei forma part de l’empresa Unicuida. Les responsabilitats laborals i contractuals són d’Unicuida.

En aquest cas, la persona contractada és externa i no acostuma a viure a casa del vostre familiar. Els serveis es poden contractar segons jornada completa o parcial, repartits en dia, nit o festius.

Mediació Unicuida - REH- (Règim Especial Treballador de la Llar)

La família passeu a ser la part contractant del professional que realitzarà l’assistència. A part de gestionar el servei també ens ocupem de la tramitació a la Seguretat Social i tots els tràmits administratius o laborals relacionats en nom vostre deslliurant-vos d’aquesta càrrega.

En aquest cas, el treballador pot ser intern i conviure amb el vostre familiar les 24h, sigui entre setmana o el cap de setmana.

Cuidem tots els detalls

La cura de les persones

Higiene, mobilització, reforç a l'autonomia.

La nutrició

Preparació, seguiment i control de dietes.

La salut dels nostres usuaris

Control mèdic, cures bàsiques, suport hospitalari.

La socialització

Oci, acompanyament, promoció d’activitats.

Les tasques de la llar

Neteja, bugada, compres, etc.

Contacta'ns

Tens dubtes?
Parlem!

Inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10436