Serveis

Servei 24 hores

Tenim cura, fem companyia i convivim amb el vostre familiar en el seu entorn. La seva vida, les seves rutines i les seves aficions no es veuran alterades. Passem a formar part del seu dia a dia atenent-los amb estima.

Per a la vostra tranquil·litat, oferim servei intern 24h, de jornada completa o de jornada parcial i caps de setmana… Ens adaptem a les vostres necessitats tot oferint-vos la millor assistència.

I per a fer-ho, planifiquem una visita presencial per tal de conèixer-vos i entendre quines són les vostres necessitats, angoixes i preocupacions. Nosaltres, trobarem a la persona que més encaixi amb la vostra família i la que més tranquil·litat us ofereixi.

El benestar i la felicitat de les persones grans, és molt important per a Unicuida.

Servei per hores

Sempre es poden donar situacions especials, esporàdiques i puntuals en què necessiteu l’assistència d’un professional. A Unicuida atendrem les vostres peticions amb total flexibilitat.

Servei de cuidadora, jornada completa, parcial o per hores. Ja sigui un cap de setmana, un vespre, una nit, un dia sencer o una urgència hospitalària.

A Unicuida, assistirem al vostre ésser estimat planificant un servei exclusiu pensat i estudiat únicament per a vosaltres.

Serveis Complementaris

Comptem amb una xarxa de professionals especialitzats en diferents àmbits que donen suport al nostre equip de Servei d’Atenció Domiciliària en cas que sigui necessari.

Podòlegs, Psicòlegs, Fisioterapeutes, Perruquers, Rehabilitadors, etc.

Diferents serveis que les famílies podeu contractar-nos directament.

Vetllem pel benestar de les persones grans, per això, aquesta xarxa de professionals treballarà de manera conjunta amb la persona que atén habitualment al vostre familiar. Comoditat, professionalitat i proximitat per a donar la millor assistència al vostre familiar.

Servei de Neteja

Treballem amb professionals del sector de la neteja per a aquelles persones que no necessiten atenció domiciliària, però sí ajuda en el manteniment de la llar.

Oferim serveis de neteja setmanal de dilluns a divendres que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Sabem que les gestions i les responsabilitats laborals i burocràtiques per part de la família a l’hora de contractar un treballador/a de la llar o un servei, sovint poden ser un mal de cap i una important inversió de temps.

Per això, a més a més de l’habitual servei de mediació, us oferim el model de contractació directa Unicuida, que és especialment útil per a les famílies que es vulguin desvincular de tot el procés legal de contractació del treballador/a.

Contractació directa Unicuida

La persona encarregada de realitzar el servei forma part de l’empresa Unicuida. Les responsabilitats laborals i contractuals són d’Unicuida.

En aquest cas, la persona contractada és externa i no acostuma a viure a casa del vostre familiar. Els serveis es poden contractar segons jornada completa o parcial, repartits en dia, nit o festius.

Mediació Unicuida - REH- (Règim Especial Treballador de la Llar)

La família passeu a ser la part contractant del professional que realitzarà l’assistència. A part de gestionar el servei també ens ocupem de la tramitació a la Seguretat Social i tots els tràmits administratius o laborals relacionats en nom vostre deslliurant-vos d’aquesta càrrega.

En aquest cas, el treballador pot ser intern i conviure amb el vostre familiar les 24h, sigui entre setmana o el cap de setmana.

Cuidem tots els detalls

La cura de les persones

Higiene, mobilització, reforç a l'autonomia.

La nutrició

Preparació, seguiment i control de dietes.

La salut dels nostres usuaris

Control mèdic, cures bàsiques, suport hospitalari.

La socialització

Oci, acompanyament, promoció d’activitats.

Les tasques de la llar

Neteja, bugada, compres, etc.

Contacta'ns

Tens dubtes?
Parlem!