Qui som

A Unicuida sabem que el benestar de les persones grans és molt important per a cada família. La nostra trajectòria professional ens ha portat a conèixer de primera mà quines són les principals necessitats durant la tercera edat. El què pretenem és que cada persona i la seva família visquin aquesta etapa amb total tranquil·litat.

Darrere d’Unicuida hi ha un equip humà amb molts anys d’experiència en l’atenció i en l’acompanyament de persones grans o amb necessitats especials. Per això, sabem que viure aquesta etapa amb la companyia de grans professionals, millora notablement la qualitat de vida dels nostres éssers estimats.

Acompanyem, tenim cura i convivim amb els vostres familiars. Vetllem per l’estabilitat física i emocional de les persones per tal que segueixin gaudint del seu entorn, de la seva llar, de les seves aficions i de tot allò que els fa feliços.

Com treballem?

Creiem fermament en el contacte humà i per això us visitem a casa vostra i valorem adequadament quines són les necessitats familiars.

Proximitat i Confiança

La nostra filosofia es basa en la proximitat i la confiança, per això el primer que volem és conèixer-te en persona.

El treballador/a social farà una visita al domicili on es troben els vostres familiars, per valorar adequadament les necessitats i oferir-vos la millor opció possible.

Valoració i assessorament

Us informarem dels diferents serveis així com dels diferents models de contractació, valorant detalladament la vostra situació personal i aconsellant-vos sempre la opció més viable i còmode que s’adapti més a les vostres possibilitats.

Contacte continu

Mantindrem un contacte continu, per telèfon i a través de les visites periòdiques a la llar amb la família, per tal de revisar que el servei que us estem oferint sigui satisfactori.

Pas 1

Ens coneixem!

Parlem!

Us visitem a casa

Pas 2

Selecció

Valorem les necessitats de la persona a cuidar

Us asignem al cuidador/a més adient

Pas 3

Presentació

Us presentem al cuidador/a

Iniciem el període de prova

Pas 4

Seguiment

Seguiment telefònic

Visites mensuals presencials

Contacta'ns

Tens dubtes?
Parlem!