Qui som

La teva empresa d'assistència a domicili de proximitat

Millora la qualitat de vida dels teus éssers estimats amb l'experiència d'Unicuida.

A Unicuida sabem que el benestar de les persones grans és molt important per a cada família. La nostra trajectòria professional ens ha portat a conèixer de primera mà quines són les principals necessitats durant la tercera edat.
El què pretenem és que cada persona i la seva família visquin aquesta etapa amb total tranquil·litat.

Darrere d’Unicuida hi ha un equip humà amb molts anys d’experiència en l’atenció i en l’acompanyament de persones grans o amb necessitats especials. Per això, sabem que viure aquesta etapa amb la companyia de grans professionals, millora notablement la qualitat de vida dels nostres éssers estimats.

Assegurem el benestar de la gent gran i les seves famílies

Acompanyem, tenim cura i convivim amb els vostres familiars. Vetllem per l’estabilitat física i emocional de les persones per tal que segueixin gaudint del seu entorn, de la seva llar, de les seves aficions i de tot allò que els fa feliços.

Com treballem?

Creiem fermament en el contacte humà i per això us visitem a casa vostra i valorem adequadament quines són les necessitats familiars.

Proximitat i Confiança

La nostra filosofia es basa en la proximitat i la confiança, per això el primer que volem és conèixer-te en persona.

El treballador/a social farà una visita al domicili on es troben els vostres familiars, per valorar adequadament les necessitats i oferir-vos la millor opció possible.

Valoració i assessorament

Us informarem dels diferents serveis així com dels diferents models de contractació, valorant detalladament la vostra situació personal i aconsellant-vos sempre la opció més viable i còmode que s’adapti més a les vostres possibilitats.

Contacte continu

Mantindrem un contacte continu, per telèfon i a través de les visites periòdiques a la llar amb la família, per tal de revisar que el servei que us estem oferint sigui satisfactori.

Pas 1

Ens coneixem!

Parlem!

Us visitem a casa

Pas 2

Selecció

Valorem les necessitats de la persona a cuidar

Us asignem al cuidador/a més adient

Pas 3

Presentació

Us presentem al cuidador/a

Iniciem el període de prova

Pas 4

Seguiment

Seguiment telefònic

Visites mensuals presencials

Inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials Nº S10436

Et podem ajudar?